Ens encalçotem!

El silenci d’aquests dies al bloc té una explicació d’ordre intern: els preparatius de la calçotada anual de La Garnatxa, que ens ha dut molts treballs amb el Doodle. Calia concretar el dia, el lloc i què portaria cadascú.

Finalment, La Garnatxa es va afegir ahir a la fal·lera pels calçots i la salsa romesco amb un dinar a l’aire lliure que va aplegar una quinzena de comensals. Va ser un àpat en família, o amb família, a jutjar per la quantitat de nens que hi corria: en Galdric, l’Arç, en Max i l’Iu sota l’atenta mirada de l’Oriol i la Laia (sort d’ells, que en van estar al càrrec!).

La Cristina i en Pau van fer d’amfitrions, a més de procurar la matèria primera del seu hort. Segons en Pau, que n’ha collit vora 12.000, enguany no ha estat una bona collita ni al Maresme ni a l’Alt Camp. “La llavor no era prou bona i les pluges de novembre i el fred de febrer han acabat de fer la resta”. Malgrat haver-los calçat quan tocava, la ceba se n’ha ressentit i ha quedat més aviat xica, tant de cama com de diàmetre. Tanmateix, nosaltres els vam trobar tots boníssims i no en vam deixar cap al plat.

La resta de la colla va portar l’aperitiu, el beure, les botifarres i les postres. En Pol i l’Eu van dur patxaran casolà fet amb aranyons del Pirineu, i la Laura ens va obsequiar amb un pastís de formatge amb crema de llimona, un altre de xocolata i una banda de fruita. Si hi esteu interessats, aviat podreu trobar les receptes en el seu bloc: www.iavuiquecuino.com

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: