La neu comença a agafar

El pronòstic meteorològic s’ha complert i l’onada de fred siberià ha portat la neu arran de costa. A Alella neva de forma ininterrompuda des de poc abans de les vuit del matí. Des de fa una estona, els flocs i la intensitat són encara més grans, de manera que la neu ha començat a agafar en algunes zones. Enmig de la boira, els turons del Galzeran i dels Figuerals ja són coberts de neu, i les teulades i els arbres situats als barris de muntanya presenten un aspecte enfarinat.

Ahir, el Departament d’Agricultura de la Generalitat advertia del perill que la neu i les glaçades poden representar per a l’horta i alguns fruiters, especialment els cítrics i aquells que, com els ametllers, ja han florit com a conseqüència de les altes temperatures del mes de gener.

Segons informa al web, l’Ajuntament va realitzar aquest dimarts una intervenció preventiva als barris de muntanya consistent a “escampar sal sobre el paviment dels carrers més alts dels nuclis d’Alella Parc, Mas Coll, Can Comulada, Can Magarola i Font de Cera per evitar glaçades a la calçada. Al mateix temps s’han dipositat sacs de sal a diferents punts de la via pública per a fer front a possibles urgències”.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: