‘Top ten’ 2011

Des que el passat mes de maig vam donar a conèixer l’existència d’aquest bloc a través de l’edició i distribució del número 12 del nostre butlletí, les opinions i articles de La Garnatxa han merescut l’interès de 1.588 visitants.

Aquell mes, l’anunci de la decisió del col·lectiu de no concórrer a les eleccions municipals va motivar un trànsit de 345 visites. Des de llavors i fins al setembre, el bloc va romandre inactiu i les entrades al bloc van ser testimonials. A partir d’aleshores, el flux ha estat constant: 144 a l’octubre, 397 al novembre i 381 al desembre.

Durant aquest temps, hem publicat 50 posts. Òbviament, les lectures i apartats més consultats han estat la pàgina d’inici -on es recullen els tres articles més recents-, amb 643 visualitzacions, i la pestanya ‘Qui som’, amb 101.

La resta de continguts correspon a visites a la carta o cerques selectives d’articles específics.  Tot seguit us ressenyem els deu posts més clicats de 2011:

1. ‘Preservem el Maresme vol liquidar la Ronda de forma oficial i definitiva‘ (publicat el 16 novembre), relatiu a la petició de la coordinadora ecologista perquè el Departament de Territori i Sostenibilitat prengui un acord legal que posi fi al projecte de construcció de calçades laterals segregades a l’autopista C-32 al Baix Maresme.

2. ‘Covards‘ (publicat el 15 de desembre), referent a la campanya de recollida de signatures i a l’absència de CiU, PP i Gd’A en l’acte informatiu organitzat per l’equip de govern sobre el projecte de construcció d’un nou equipament cultural a Can Calderó.

3. ‘Feina feta‘ i ‘Ni amb ERC ni amb ningú‘ (publicats el 16 i 17 de maig, respectivament), de balanç de l’acció de govern duta a terme per La Garnatxa entre 2003 i 2011, i d’exposició dels motius per abandonar la política institucional.

4. ‘Peatge d’Alella: adéu a les bonificacions‘ (publicat el 22 de desembre), sobre l’eliminació per part del Govern de CiU del sistema d’exempció per als usuaris habituals implantat el 2007 pel tripartit.

5. ‘Cal Doctor: concurs desert i marxa enrere de la Generalitat‘ (publicat el 22 novembre), sobre la decisió de l’Institut Català del Sòl de deixar sense efectes el procediment per a la comercialització d’aquests habitatges socials de lloguer.

6. ‘7 a 6. Un mal presagi‘ (publicat el 7 octubre), sobre l’escenificació en ocasió del ple d’investidura de la política de blocs que caracteritza l’inici d’aquest mandat i que enfronta sistemàticament els grups de l’oposició amb el govern.

7. ‘Fatxa i fatxenda‘ (publicat el 23 octubre), sobre els pecats de joventut i els excessos verbals del regidor del PP a Alella, Javier Berzosa.

8. ‘Cal Doctor: frau de llei i enriquiment injust‘ (publicat el 7 novembre), sobre l’exposició dels motius legals que, segons La Garnatxa, feien nul de ple dret el procediment obert per la Generalitat per a la venda d’aquesta promoció d’habitatge social.

9. ‘Les candidatures a la televisió‘ (publicat l’11 de maig), sobre les entrevistes realitzades pel canal públic comarcal als alcaldables de cada partit.

10. ‘Durban: 10 anys més d’irresponsabilitat en les emissions de CO2‘ (publicat el 19 de desembre), sobre la incapacitat de la comunitat internacional reunida a la cimera del clima celebrada a Sud Àfrica per acordar nous compromisos de reducció en les emissions a l’atmosfera de gasos d’efecte hivernacle.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: