Opinions públiques

Aquestes darreres setmanes l’ambient polític alellenc ha anat ple d’opinions públiques i publicades sobre el projecte del nou Casal vessades en el butlletí municipal El Full, la revista Alella o en el mateix ple de setembre. La Garnatxa no ha quedat al marge d’aquest safareig  i alguns dels membres de l’entitat  han estat interpel·lats  per conèixer de primera mà què en pensa l’entitat.

Certament, els vuit anys de govern obligaven constantment a prendre decisions i La Garnatxa sempre va dipositar plena confiança en el criteri dels seus regidors. Però és evident que determinats temes requerien d’una consulta, d’un debat i d’una reflexió col·lectiva que portés a una postura comuna i a una actuació unànime.  Ara, la realitat és diferent i l’entitat no considera que hagi d’expressar sempre una opinió sobre tot allò que fa o no fa el govern municipal. La Garnatxa és i ha estat sempre plural i respectuosa amb les opinions públiques dels seus membres i té molt clar quan l’entitat s’expressa de manera “oficial”.

El projecte del nou Casal és, com la nova biblioteca i arxiu o el passeig de la riera, un dels projectes que, tard o d’hora, s’haurà de deixar enllestit. La Garnatxa va treballar-hi quan va tenir responsabilitats de govern amb la certesa que tots ells són importants per al poble, en la mesura necessària i en el moment adequat, com en el seu dia ho van ser la piscina, la llar d’infants o l’escola de la Serreta per citar-ne alguns.

La responsabilitat i la decisió de tirar endavant el projecte correspon, ara i sempre, a l’equip de govern municipal i si mai considera oportú obrir les portes a un debat, consulta o espai de participació que ningú dubti de la nostra presència.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: