Fe d’errades

Dies enrere va aparèixer el darrer número de la revista Alella, corresponent al tercer trimestre de l’any. En aquesta ocasió, la publicació dedica la portada i el dossier central a l’estat de conservació i les perspectives de futur de Cal Governador.

La revista recull també una entrevista de la periodista Laura Ruiz a la portaveu del grup municipal de CiU, Cristina Xatart, i un article de la mateixa redactora sobre el projecte del futur Casal a Can Calderó. En tots dos casos apareixen un parell d’informacions errònies que precisarien una rectificació.

A l’article titulat El nou Casal tira endavant amb l’oposició en contra, Ruiz escriu que, en el torn de precs i preguntes del públic del ple municipal del mes de setembre, “un membre de La Garnatxa va advertir que amb els temps que corren cal invertir amb seny”. Aquest membre de La Garnatxa és el seu president, Oriol Font, que precisament per aquest motiu va voler deixar clar de forma reiterada que únicament hi intervenia “a títol individual”; tot i que la revista no el devia entendre, com tampoc no ho ha fet el grup municipal de Gd’A. Font va fer aquestes declaracions amb coneixement previ de l’entitat, que es reserva la seva opinió sobre el projecte fins a tenir confirmació de les fonts de finançament i del preu de licitació de l’obra.

I ara la grossa: el presumpte tomb electoral de CiU de 2003 i el consegüent govern bord d’ERC+La Garnatxa. Segons Cristina Xatart, la mala relació entre els convergents i l’alcalde d’ERC Andreu Francisco és deguda a “problemes personals de comunicació” que s’arrossegarien “des del primer mandat, quan [Francisco] va pactar amb el PP tot i que havia guanyat CiU…” (sic). Són paraules de la regidora de CiU, però que la revista hauria de fer notar que no es corresponen amb la realitat (mitjançant un parèntesi i una nota de la redacció, per exemple). Altrament sembla que el mitjà de comunicació les beneeixi i les doni per bones, quan tots sabem com van anar les coses: en les eleccions municipals de maig de 2003, la candidatura d’ERC+La Garnatxa va obtenir 1.074 vots i 4 regidors, i CiU va retrocedir fins a les 1.015 paperetes i 3 regidors.

Les coses clares i la xocolata espessa.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: