Felicitats!

Alella ha esquivat el tsunami convergent i per tercera vegada consecutiva des de 2003, la candidatura a les eleccions municipals del passat 22 de maig encapçalada per Andreu Francisco ha merescut la confiança d’una part molt significativa dels alellencs. Esquerra + Sumem per Alella ha renovat els 6 regidors que va aconseguir el 2007 i es queda a només un de la majoria absoluta gràcies al suport de 1.588 veïns i veïnes, la qual cosa representa el 38% dels vots emesos.

A molta distància queden CiU (3 regidors i 868 vots); Gent d’Alella (2 regidors i 523 vots); PP (1 regidor i 474 vots) i PSC (1 regidor i 261 vots). ICV i COR-Amor per Alella no han obtingut representació i han quedat fora del consistori.

Des de La Garnatxa felicitem la llista guanyadora i la fem dipositària de la feina acomplerta de forma conjunta per ERC i La Garnatxa al llarg dels darrers vuit anys, així com dels objectius de futur que volem per al poble. A saber:

– Finalitzar la tramitació del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) en els termes acordats en ocasió de la seva aprovació inicial, el passat 3 de febrer, per part del Ple de l’Ajuntament.

– Oposar-se a la construcció de calçades laterals a la C-32 i vetllar per la promoció del transport públic col·lectiu i la millora de la mobilitat i l’accessibilitat al Baix Maresme mitjançant la reconversió de l’actual model de peatge de l’autopista.

– Culminar els processos d’ampliació de l’Espai d’Interès Natural i de trasllat de la seu del Consorci del Parc de la Serralada Litoral a la masia de Can Magarola.

– Desplegar els plans d’acció emanats del procés de l’Agenda 21 local i del Pacte d’Alcaldes per a l’Energia Sostenible pel que fa als diversos camps d’actuació i molt especialment a la política energètica (augment de l’eficiència energètica i reducció de consums) i a la gestió de residus (minimització de la generació i augment del reciclatge).

– Garantir la qualitat en la prestació i la integritat del catàleg actual de serveis públics destinats a les persones i els col·lectius més vulnerables enfront les retallades instades per altres administracions en l’àmbit de l’educació, la joventut, els serveis socials i la sanitat.

– Impulsar un Pla Director de les Tecnologies de la Informació i Comunicació per disposar d’un Ajuntament més modern, eficient i orientat al ciutadà que inclogui la gestió documental, la digitalització dels tràmits i processos i el Servei d’Atenció Ciutadana.

– Avançar en la consecució dels projectes de construcció del Casal de Can Calderó i de la biblioteca i arxiu a la Fàbrica de pintures.

– Aprofundir  i ampliar els canals de participació política de la ciutadania i el teixit associatiu.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: