Debat eleccions al Parlament

El passat dissabte  6 de novembre es va celebrar el debat “Situació actual de Catalunya. Camins cap al futur, propostes” organitzat pel recentment fundat Ateneu Alellenc.

Hi van participar les principals formacions polítiques que es presenten a les properes eleccions al Parlament representades per: Joaquim Soriano (CiU), Josep Jo (PSC), Marc Almendro (ERC), José Manuel López (PP) i Carles Pérez (RI). IC-V va declinar la invitació i va fer de moderador l’Albert Manyà.

Després d’explicar les bondats de cadascun dels programes electorals i de rebatre’s, uns i altres, amb un arguments limitats pel poc temps que disposava cadascú, es va donat pas a les preguntes del púbic, ocasió aprofitada per demanar-los que en pensaven de la proposta de la Ronda Maresme. Cal recordar que en el seu dia, el Consell Comarcal del Maresme i el DTOP van signar un document de bases que recull un conjunt de propostes per a la millora de la mobilitat integral de la comarca. El document respon a un pacte consensuat, tant a nivell local com a nivell nacional per PSC, CiU i ERC.

Les respostes van ser aproximadament, les següents:

PSC: Els estudis sobre la mobilitat de la comarca indiquen que aquesta es saturarà en els propers anys i per tant es imprescindible que es tiri endavant el projecte.

PP: Tot i no signar l’acord comarcal també creuen que és necessari realirzar-lo.

ERC: Creuen que caldria millorar quelcom referent al transport públic sobretot però com a signants de l’acord han de donar suport al projecte.

CiU: Pensen que caldria revisar-lo però estan convençuts que, per motiu econòmics, quedarà aparcat.

RI: Lamenten no poder donar una resposta donada la seva condició de debutants.

Val a dir que el debat va ser interessant i des d’aquí valorem positivament accions com aquesta organitzada per l’Ateneu Alellenc.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: